Contacta

Construccions – Aumaravilla

CAT ESP

Promoció de 4 blocs amb zona comunitària i pàrquing soterrat finalitzat l’any 2008. La planta baixa queda orientada a l’àmbit comercial mentre que les quatre altures dels blocs queden orientades a vivendes de 3 o quatre habitacions, menjador, 2 banys, cuina i balcó, tot en 100m2 construït donant el resultat d’unes vivendes àmplies, lluminoses, acabat del terra amb parquet i mobiliari de cuina de primera qualitat. Un espai únic, per la seva ubicació, cèntric en el barri de cappont i pròxim a totes les zones comercials de la ciutat. La seva zona comunitària està composta per una piscina i un jardí japonès i queda entre els quatre blocs creant un ambient aïllat i relaxant. La seva façana és de caravista blanca que combina amb el gris de la fusteria d’alumini li dona al conjunt claredat i sobrietat.