Contacta

Historia

CAT ESP

Construccions Pallás és una empresa amb fonaments. Tant pel que fa a la seva trajectòria, que s’inicia el 1946, com per la seva continuïtat en el temps, sempre amb el lema de la qualitat com a bandera de totes les obres. La tercera generació segueix fidel a la filosofia que els ha vist créixer, la qualitat en tot els projectes desenvolupats i també el retorn social del seu coneixement a través de la seva Fundació.

L’empresa creada al 1946 per Romualdo Pallás es dedica sobretot a la construcció, en Ramón Pallás la segona generació amplia i diversifica l’activitat de l’empresa aconseguint ser una de les primeres promotores a la zona de Lleida i essent la promotora de molts edificis singulars de Lleida .

Actualment està liderada per Pilar i Ricard Pallás que estan diversificant l’activitat empresarial, sempre cap a àmbits relacionats amb el món de la construcció i la promoció, com són les rehabilitacions i el manteniment integral dels edificis . Cal destacar durant aquest període, la creació junt amb el seu pare, Ramon Pallás de la Fundació “ Habitatge per a tots”.