Contacta

La Fundación

CAT ESP

Dónar sentit

Tothom té dret a l’habitatge. Amb la premisa de fer realitat aquest dret universal, l’any 1996 Construccions Pallás va crear la fundació “Habitatge per a tots”.

La fundació pretén ser una eina de democratització de l’accés a l’habitatge. Per aquest motiu, la fundació construeix habitatges de protecció oficial a preu de cost. Amb aquest objectiu s’han fet intervencions en barris desfavorits amb un doble objectiu: revaloritzar l’entorn i fer pedagogia de qualitat constructiva.

Creiem que un habitatge de règim especial ha de ser també un habitatge digne i per aquest motiu, mantenim els estàndards de qualitat i el disseny característic de les nostres promocions.

Com a exemple de projectes de la Fundació que han rebut menció en diverses revistes d’arquitectura pel fet de conjugar preu i disseny tenim:

- OBRA REALITZADA: Lleida. Barri dels Magraners. Règim Especial

1a actuació. Un total de 24 habitatges Iniciada any 1997.

2a actuació. Un total de 21 habitatges. Iniciada l’any 2003.

- OBRA EN CURS: Lleida. Parc de l’Aigua. Un total de 21 habitatges

També col·labora amb la Fundació Lleida Solidària, qué és una Fundació que realitza projectes de cooperació internacional construïnt equipaments bàsics, escoles, hospitals, cases d’acollida per col·lectius desfavorits amb la finalitat de què puguin desenvolupar les seves necessitats bàsiques de vivenda i socialització.

En Ramon Pallás n’és membre fundador i Na Pilar Pillás membre actual de la Junta Directiva.