Contacta

Historia – Actual Seu

CAT ESP

Edifici construït al 1987 en el centre neuràlgic de Lleida, situat al costat del Rectorat de Lleida, seu de la Universitat. Disposa de planta baixa comercial amb altell on estan situades les oficines de l’empresa Construccions Pallàs, SA. En total s’hi van realitzar 15 vivendes que van des dels 110m2 als 145m2. La façana es de caravista amb alumini acabat daurat els balcons tenen la particularitat de ser arrodonits amb el caravista col·locat en vertical, els sostres de lames blanques donen l’acabat final a les balconeres. Les formes arrodonides dels balcons i façana integra l’edifici en la cantonada de la ciutat sense ser invasiu donant una harmonia de formes i sent agradable a la vista, sense ser un element pesat encara que el seu acabat només contingui un material.