Contacta

Construccions – Living Cappont

CAT ESP

Conjunt de tres blocs construïts entre 2006 i 2010, compostos de una plantes soterrani destinada a pàrquings i trasters, una planta baixa orientada a locals comercials, sis plantes amb vivendes que van de les dos a les quatre habitacions i una planta coberta destinada a ús comunitari i privat en funció si pertany a una vivenda dúplex o no. Els acabaments exteriors són amb façana ventilada augmentant la protecció tèrmica dels habitatges. Els interiors a part de les habitacions totes les vivendes tenen en comú una cuina, terrasses, dos lavabos i menjador. La comunitat té espais destinats al lleure dels seus inquilins amb una piscina, pista de pàdel, jocs infantils i zones d’esbarjo enjardinades. En resum un habitatge complert amb tots els serveis situat molt a prop del centre de la ciutat envoltat d’escoles, comerços i una bona connexió, una vivenda amb unes característiques úniques en que la seva principal característica rau en el confort de viure-hi.